Seo optimizacija

Šta je SEO optimizacija za web pretraživače?
SEO optimizacija je kompleks mera usmerenih na poboljšanje položaja internet stranice u rezultatima pretrage. Glavni cilj SEO-optimizacije je urediti web stranicu maksimalno kompatibilnom sa Search engine (pretraživačima).
SEO optimizacija pomaže privući posetioce na stranicu besplatno. Na taj način ne trebate platiti za oglašavanje. Prirodnim rezultatima pretraživanja, korisnici veruju mnogo više nego plaćenim mestima. Ako se nalazite na npr. 30 poziciji na lestvici pretraživača – smatra se da niste u mreži i da vam niko neće posetiti stranicu.

SEO uključuje rad na stranici sa sadržajem, programskim kodom, povećanjem popularnosti web stranice i podršku postignutih pozicija. Da bi potencijalni kupac bez problema pronašao vaš Web sajt na internetu, on bi se trebao nalaziti na prvoj stranici (TOP10) u rezultatima pretraživanja za zadane ključne reči. Vrlo malo korisnika ide dalje prve stranice. Međutim broj web stranica na internetu je velik, a prvih mesta ima malo.

Rezultat SEO optimizacije

Kao rezultat SEO optimizacije za određene ključne reči, vaš web sajt će se dizati na prve pozicije u pretraživačima, tako će se povećati broj posetitelja koji su pronašli vaš web sajt, samim tim mogućnost da neki od njih naruči vašu uslugu ili proizvod značajno raste.
Kao krajnji rezultat nameće se bolji finansijski bilans.

Profi Media Group SEO optimizacija

Poznavanje algoritama pretraživača i veliko iskustvo omogućava nam da garantujemo postavljanje stranice u prvih 10 mesta (TOP 10) na Google-u, najkasnije u roku od 3 meseca od početka rada na promociji iste.

Profi Media Group više od 10 godina uspešno posluje i na polju SEO optimizacije, a za to vreme mnogi klijenti bili su u mogućnosti da se uvere u visok nivo naših usluga. Optimizacija web sajta za upite pretraživanja – je složen proces, može dati očekivane rezultate samo u slučaju ako za vreme njegove implementacije bude uzeto u obzir mnogo faktora.

Procesi kod prilagođavanja za pretraživače

Onpage optimizacija – svi procesi koji se rade na web stranicama (kodiranje, korekcija dizajna, pisanje tekstova…).

Offpage optimizacija – prijave na pretraživače i direktorijume, kreiranje popularnosti linkova, PR članci, RSS i drugi feed-ovi itd.

Usluge optimizacije stranica

Pretraživači za koje vršimo optimizaciju su: Google, Yahoo!, Bing, AOL, Altavista i drugi. Kada je reč o specifičnom govornom tržištu, stranice se optimizuju i za lokalne pretraživače npr. (Krstarica za srpsko tržište, Voila za francusko, Tiscali za italijansko…).

Važno je spomenuti da SEO optimizaciju vršimo po etičkom kodu (White hat), što znači bez spamovanja, automatskih prijava i ostalih tehnika koje vas privremeno mogu dovesti na dobre pozicije, a dugoročno takve akcije pretraživači kažnjavaju.

Usluge kod SEO optimizacije

  • Analiza web sajta i konkurencije
  • Istraživanje ključnih reči
  • Pisanje članaka za pretraživače i prevođenje
  • Programiranje i dizajniranje za SEO
  • Prijava na pretraživače
  • Kreiranje linkova i popularnosti
  • SEO konsalting preko e-maila / telefona
Izbornik